Event Invitation – Vind! …og nu på torsdag kan du…

Komme og nyde både kunsten og julepynten

Mit Atelier, Æbleblomst Gård, Allerød

torsdag d.26 nov. 2015 (fra kl.14-18.00)

 

Nu på torsdag kan du og din familie eller venner komme og nyde både kunsten og julepynten, MEN DU kan også få købt den der specielle gave – gaven du har lyst til at gi en du holder af…

– men det skal være en særlig gave, som du bliver husket for… men også en gave som vil give glæde i hverdagen – og netop min kunst er jo stærk, giver glæde og er nærværende – den ståler ud til beskueren og giver en unik oplevelse…

Samtidig viden om at den gave du vælger er skabt af noget helt særligt og er gået igennem mig – jeg med min kunstner sjæl – jeg har lagt hele mit hjerte og sjæl ned i værkerene… jeg indgår ingen kompromiser – hvis jeg ikke føler det er rigtigt.

Men når jeg får flagrende sommerfugle vinger og varme i mit solar plexus og nogen gange bliver rørt i mit hjerte, så rørt at der kommer tårer – så ved jeg at det er helt rigtig …..men hvis jeg ikke kan mærke det inde i mit mave og hjerte, så bliver værket sat til side og jeg prøver en anden dag – for at se om jeg kan opnå den der skønne følelse af lykke ? Eller kærlighedens budskab – forståelse …. af sjælen – om jeg og maleriet eller skulpturen kan nå ind til kimen…. for kimen i mit budskab er om Moder Jord og hendes smukke natur og dyr….. hendes kærlighed og omsorg.

Det er sørme blevet Jul på Æbleblomst gård – vi har pyntet atelieret op og bagt kage, har varm kaffe og grøn the på kanderne, mange nye skulpturer og eventyr akvareller venter på du skal komme og kigge på dem og ikke mindst oliemalerierne – både de fine jordkloder med hjerter på, kvinder og heste… Bronze heste skulpturer, par der danser og elsker hinanden, os og de rigtige levende heste.

Jeg glæder mig meget til at se lige præcis dig !!!
– og DEL endelig gerne i dit netværk og de sociale medier, jeg er afhængig af din indsats – mange tusinde tak hvis du har lyst til at gøre det.

Kunst event invitation 26 nov 2015 - Vind specielle gave
Kunst event invitation 26 nov 2015 - Mit atelier

VIND en skulptur eller en akvarel…

– for når du kommer til atelieret er der en konkurrence. De 3 opgaver skal du løse og aflevere så vi trækker lod løbende og hvis du er gået så bliver værket sendt til dig…

Der er kunst for over kr. 10.000,00 at vinde.

Glædelige snart jule hilsner fra Lina – til dig fra mig

Vi ses på :

Æbleblomst Gård
Kollerød Bygade 36
3450 Allerød
Tlf 23991899

Gratis adgang og gode parkerings muligheder