VIND hjerte bronzeklode

Hej dig

Så er vi i fuld gang med udstillingen i Helligånds Kirken lige midt på Strøget og med et brag af en åbning med 280 besøgende – glæd min kunst, mig og de utrolig smukke lokaler med at besøge os det slutter jo lige om lidt nemlig d.25 april – vi har åbent alle dagene fra 11-19 ❤

VIND EN AF MINE ❤️ HJERTE BRONZEKLODER ved at svare på et ? og udfylde en lille seddel herinde så er du med i konkurrencen  

husk du kan låne et værk i 14 dage inden endelig beslutning og betale over mange gange helt rentefrit – hvilket jo er rigtig rart ❤️ hele mit budskab i min kunst er jo Moder Jord ❤️ vores vidunderlige jord med de skønne skove og de væsner og sjæle der bebor dem – derfor alle kvinderne i mine værker 

Glæder os til at se dig  Dora som er i oplæring hos min støber er her også – så du kan få en dybere forklaring på selve støbningen og HUSK BRONZESTØBNING d.6. Maj på Æbleblomst gård ankomst senest kl.11.30

På glædelig gensyn og held og lykke til den sjæl som skal vinde 

Mange rigtig glade hilsner fra Lina 

Se de smukke foto fra kirken her https://www.facebook.com/kunsterlinamureljardorf/?mc_cid=051440d391&mc_eid=724163c304