NU PÅ SØNDAG kl12 – SE BRONZESTØBNNG
 
Hej Dig

NU PÅ SØNDAG – SE BRONZESTØBNNG her på Æbleblomst gård i Allerød ❤️

oplev støberiet og mit spændende og smukke atelier på 300 m2 og ikke mindst mød mine heste, søde små hunde, de mange fugle der bor i fine fuglekasser og se de imponerende svaler ca 50 stk flyve ind i stalden og fodre deres unger og ikke mindst hyg dig i plantagen.

D.16 juni kl 12.15 og jeg åbner atelieret kl.11.00 og byder på kaffe husk at bronzen venter på ingen så senest tidspunkt er kl.12.10 og når vi er i gang kan vi desværre ikke lukke flere ind, men du er selvfølgelig velkomme bagefter til st se atelieret og støberiet samt hygge i plantagen.

Støberen og jeg vil forklare før og efter støbningen hvordan forløbet er fra min voks model til din færdig bronze skulptur.
Medbring din frokost og vin eller champagne – du kan lære at sable din champagne – jeg har en sabel og er jo Madame Chevalier – så jeg viser dig det så du kan prøve det – frokosten kan I indtage i Plantagen i blandt de 150 smukke æbletræer, på terrassen eller under halvtaget ved atelieret ❤️ ta din familie eller venner med og hjælp mig DEL Min invitation – tusinde tak !!

Det afholdes på Æbleblomst Gård Kollerød Bygade 36 i Allerød – og jeg er jo i gang med at lave en stor hal så her er mange p pladser.

På glædelig gensyn og jeg lukker atelieret igen ved 16 tiden ❤️❤️ fra støberne og Lina

Husk at besøge mine 2 herlige butikker på Gentoftegade 32 åben tirs-fredag 12-17.30 lørdage 11-14 og Lyngby torv 5 ons- fredag 12-17.30 lørdage 11-14

Se mit flotte katalog