Kunstudstilling af Malerier, Skulpturer, Bronzefigurer & Bronzeskulpturer

 World Trade Center, Ballerup

2015 – feb 18. –

World Trade Center, Ballerup

Åbningstider: 09:00 – 17:00

Pris: Gratis og kaffe

Kunstudstilling: Gratis adgang og kaffe…

Her kan du nyde en god friskbrygget kop kaffe og samtidig gå på opdagelse i det store bronzeværk “De 7 følelser” og selve min udstilling med mine eventyrlige malerier og skønne bronze skulpturer, og i den forbindelse kan det jo være at det er dine egen 7 følelser som du kommer i tættere kontakt med

Der er åbent hver dag fra.09-17.00 og jeg er der selv hver torsdag 14-17.00 – hvis du ønsker at købe værker, så kan du låne dem i 14 dage før beslutning og hvis jeg ikke er til stede så ring til mig på 23991899 eller henvend dig i receptionen for hjælp

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS