Kunstudstilling Wining & Dining Fair

/, Kunst events/Kunstudstilling Wining & Dining Fair

Kunstudstilling Wining & Dining Fair

Kunstudstilling i Tappehallerne – Vandhallen

Kunst event, Wining & Dining 2007 - se malerier og skulpturer

Min kunst var med på Wining & Dining Fair i Tappehallerne hvor vi var i Vandhallen, en meget flot udstilling med “De 7 følelser” de smukke bronzeskulpturer fra Sjælsø Gruppen, Ib Henrik Rønje var frisk på at låne mig værket, så transportmændene knoklede, pustede og prustede.

Der var over 22.000 besøgende på kunstudstillingen “Wining & Dining Fair” og jeg har aldrig oplevet så stor ryk ind på min kunstudstilling, whau, vi uddelte langt over 1.000 kataloger, det var rigtig sjovt, der blev kigget, oplevet, sanset, investeret, og reserveret kunst.

Mine søde frivillige hjælpere og jeg takker for al opmærksomheden og alle de fine og søde kommentarer på min kunst ;0))))

 

 

 

 

 

Af | 2017-02-01T22:51:48+00:00 23. april 2013|Bronzeskulpturer af Lina, Kunst events|