Kære dig..

Tak fordi du interesserer dig for mit liv og min kunst!

 Her på linaart.dk kan du få et indblik i hele min verden.

Min inspiration: 

Min kunst har sit udspring i Moder Jord og naturen, kloden som vi alle vandrer på og er afhængige af – og som vi bør hylde hver dag… Kvinderne, som er det gennemgående motiv i min kunst, symboliserer Moder Jord og alle hendes væsner i dyrene og træerne – trækroner er kvindernes hår….

Besøg min kunstbutik på Lyngby Hovedgade 15.

Her kan du komme og opleve et stort og vekslende udvalg af min kunst: bronceskulpturer og oliemalerier i forskellige størrelser samt akvareller.

Vi har p.t. åbent tirs-torsdag-fredag kl.11–16.30, lør kl. 10–14 og 1. søndag i måneden kl. 10-14 – hvis du kun kan komme på andre tider, er du er velkommen til at kontakte kunstkonsultent Lena på 53155610 eller mig på 23991899.

 

Velkommen på mit atelier i Kollerød: 
Du skal vide, at du er velkommen her på mit skønne atelier. Her er masser af oplevelser og kunst samlet på 300 m2. Det er helt uforpligtende at besøge atelieret og der er gratis adgang, ring for aftale. 

Udover min kunst kan du her også se støberiet, hvor min dygtige støber igennem 14 år og min flexjobber, skaber mine skulpturer efter mine modeller – ring og hør hvornår næste støbning forgår, så kan du og din familie el. forening komme og overvære tilblivelsen af en række nye skulpturer.

Skulpturerne er alle unikke, da de støbes i sand og sandet falder fra hinanden når skulpturen bankes ud, dermed bliver der kun den ene skulptur. Jeg patinerer dem selv (bruger 2 forskellige teknikker). Slibningen af de steder, hvor jeg ønsker at bronzen skal skinne ud, skabes af en dansk virksomhed, så dermed er alt arbejdet på danske hænder. Dermed spares der på miljøet, modsat mange af mine kollegaer, der får støbt i Kina eller Indien med lang transport til følge.

Oliemalerierne er med masser af farver og består af mange lag, som man kan gå på opdagelse i. Jeg har lagt min inderste sjæl i dem – ofte er de mange måneder eller år om at blive til. De er skabt med de bedste kvaliteter indenfor oliemaling købt i Danmark, rammer og lærreder er ligeledes lavet i Danmark hos min rammedame, som jeg har arbejdet sammen med i over 30 år. Du kan frit vælge imellem sort, guld eller sølv svæveramme.

Book mig til et foredrag: 
Jeg kommer gerne ud og fortæller om min inspiration, min kunst og teknikkerne bag,  f.eks. i virksomheder og kunstforeninger. 

Du kan se mit store bronze værk ”De 7 følelser” i WTC Borupvang 3 i Ballerup, åbent hverdage fra 9 – 16.00. “

Du kan se min store jernskulptur ved Høvelte Kaserne (afsløret i 2015 af Kronprinsesse Mary).

Bestillinger modtages gerne på skulpturer og oliemalerier.

Min kunst kan lånes i 14 dage før endelig beslutning om køb.

Jeg håber meget at høre fra dig/jer

 På forhånd mange tak!

 

De varmeste hilsner 
Lina Murel Jardorf