Kunst til fordel for brystkræft – Golftunering, Pink Cup

/, Kunst og sport/Kunst til fordel for brystkræft – Golftunering, Pink Cup

Kunst til fordel for brystkræft – Golftunering, Pink Cup

Kunst til fordel for brystkræft

Pink Cup Annonce BT

Til den årlige tilbagevendende golftunering, Pink Cup, som er til fordel for Brystkræft, har jeg skabt og doneret denne skulptur, som er en vandrepokal.

Donering af skulpturen ”Healing” til Pink Cup var det vigtigste for mig at få mit glæde og kærligheds budskab ud.
pink-cup-banner
Kræftens Bekæmpelse, en af Scandinavia’s største forkæmper imod kræft, og bl.a. til Støt Brysterne, som er helt og holdent er til for kampen imod brystkræft.

www.stoetbrysterne.dk – hvis du har lyst kan du klikke ind og gi et bidrag.

Bronzeskulptur til Kræftens Bekæmpelse

Jeg blev kontaktet af Kræftens Bekæmpelse med en forespørgsel om jeg ville lave en bronzeskulptur som vandrepokal i Pink Cup golf turneringen, med bl.a. Iben Thinning, opstart i år 2003.

Jeg blev meget glad for denne forespørgsel, og det blev til bronzeskulpturen ”Healing” med blomster og knopper som et symbol for den kærlighed og omsorg som jeg så gerne vil sende ud via min kunst og jeg håbede dengang at den ville være med til at samle penge ind, og i dag ved jeg at det så er blevet en realitet.

1000 tak til Majken & Co. fordi I valgte min kunst.

Jeg er så heldig, at jeg ikke er ud af en familie, som har tradition for cancer, og håber at den forbliver sådan 😉

– Men jeg har en oplevelse med cancer meget tæt på livet, da min eks svigermor fik konstateret kræft i spiserøret, og kæmpede en kamp som kun hun kunne, hun var det sødeste og kæreste lille væsen, hun var fra naturens hånd meget spinkel – men kæmpede som en elefant og med stort mod, hun vandt i første omgang kampen og levede i mange år med de følger der altid kommer i kølevandet af så en grum sygdom, men så startede det igen, hvor hun tabte, desværre havde jeg ikke forbindelse med hende til sidst, men ved i mit hjerte at hun gjorde hvad hun kunne.

Med den oplevelse i mit liv, er det en stor glæde at jeg har haft mulighed skabe og donerer denne smukke skulptur…….. ”Healing”

Af | 2017-02-01T22:51:52+00:00 27. Juli 2009|Charity, Kunst og sport|