Kunst – Med hjertet som indsats

//Kunst – Med hjertet som indsats

Kunst – Med hjertet som indsats

Kunst – hvordan både skulpturer og malerier kan give dit hjem en ekstra glød

Det summer af kærlighed, vitalitet og liv…

… når kunstneren Lina Murel Jardorf udtrykker sig i bronze eller med oliemaling. På hendes atelier på 1. salen i den røde lade eller i galleriet også med adresse i Holte, kan du gå på opdagelse i en stemningsfyldt verden og opleve, hvordan både skulpturer og malerier kan give dit hjem en ekstra glød.

Det er en helt ny verden, som lukker sig op, når man går en tur gennem Lina Murel Jardorfs atelier. Malerierne, der rummer mange lag og farver, udtrykker en stærk sanselighed, som berører tilskueren. Den kølige bronze bliver vækket til live i skulpturerne og får et stærkt personligt og varmt udtryk under Lina Murel Jardorfs kyndige hænder.

” Der er faktisk ikke ret mange kvindelige kunstnere, som arbejder i bronze. Men jeg sætter stor pris på den råhed og de muligheder, som metallet gemmer,” fortæller Lina Murel Jardorf,”

Lina, som ud over atelieret i Holte også har et atelier i New York, og åbnede endnu et atelier, og dermed er der mulighed for at se kunsten i mere afbalancerede omgivelser i atelieret.

Metallet får liv

I de senere år har Lina Murel Jardorf arbejdet intenst med bronze. For eksempel bestilte Sjælsøgruppen i 2003 7 yndefulde bronzeskulpturer. Det blev til ”De 7 Følelser” i flere tons bronze og syv meget smukke skulpturer, der udtrykker følelserne: kærlighed, sorg, glæde, håbløshed, omsorg, vrede og frihed. Som i mange af Lina Murel Jardorfs kunstværker er de kvindelige former fremtrædende, og et af de gennemgående temaer i Lina Murel Jardorfs kunst er netop også Moder Jord, der symboliserer styrke, kvindelig power og kærlighed til os selv. I det hele taget er naturen en meget stor inspirationskilde, og du kan nærmest føle naturens positive energi og kræfter bruse ud af både malerier og skulpturer.

Hvis du ikke lige synes, du har plads til flere tons bronze hjemme i stuen, så fortvivl ikke, for Lina Murel Jardorf skaber også mindre skulpturer, og olie malerier i forskellige størrelser.

Kærligheden sprudler

“Det er vigtigt for mig at udtrykke kærlighed, glæde og indre styrke gennem min kunst. For nylig lavede jeg en skulptur til en mand, som ville forære sin kone en gave. Da han hentede skulpturen begyndte han simpelthen at græde, og det var fantastisk at opleve, at kunsten får følelserne til at komme frit frem,” fortæller Lina Murel Jardorf.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige skulptur eller det helt rigtige maleri, derfor kan du få lov at låne værkerne med hjem i 14 dage, inden du beslutter dig. På den måde får du mulighed for at finde det helt rigtige udtryk, som giver dit hjem den rigtige stemning.

Oplev sanseligheden folde sig ud på atelieret.

Af | 2017-02-01T22:51:48+00:00 24. april 2013|Ikke kategoriseret|