D.24 Marts Bronzestøbning og ny butik d.4 april

 

Godmorgen stund til dig 🌿

Bronze støbning på næste søndag d.24 marts med publikum – det seneste tidspunkt for ankomst er kl.11.15 nul dut – bronzen venter ikke på nogen 😅😅så det er om at være der inden 👍 der støbes imellem 11.15 -11.40.

Jeg åbner atelier dørene kl.10 – få en kop kaffe, kig og mærk på min kunst og smag 🍏🌸🍏Æbleblomst gårds egen øko æblemost – jeg lukker atelier døren igen kl.15 tiden lige her på Æbleblomst Gård 🍏🌸🍏Kollerød Bygade 36 i Allerød.

Vi havde jo over 100 besøgende sidst og nogen havde svært ved at se 🤭men vi har bygget op med paller så det er meget nemmere at se🤩🤩 lige efter støbningen udtrækker jeg vinderen af min nye bog – du skal blot lægge en seddel med dit fulde navn i kassen når du kommer ind i atelieret.

NY BUTIK 💙💙💙 på Gentoftegade 33 i Gentofte 🌸 vi er jo vældige glade for den hyggelige og rigtige flinke lille butik på Lyngby torv ❤️ men det kan være svært at se lidt større oliemalerier rigtig rulle sig ud og se de mange budskaber jeg lægger ned i dem – muligheden bød sig og jeg sagde ja tak 🤩 så i 2019 er der så ingen af de helt store udstillinger men til gengæld en stor flot butik men også med hygge og stemning på Gentoftegade 33, dejlig højt til loftet og store vinduer 🤩 lige på hjørnet overfor apoteket.

Jeg holder indvielse og fernisering d.4 april (Mors fødselsdags måned 🌸hun havde d.10 april🥰, kors hvor jeg savner hende 💔)

🇩🇰Kom glad og støt op om min kunst, butikken og mig d.4 april kl.12 -18.00🇩🇰og invitere alle dem du kender 🇩🇰

Jeg skriver mere om butikken og arrangementet i næste info brev 🇩🇰

HUSK Til bronzestøbningen kan du købe mine bøger, jeg signerer din bog 🌿🦄

Og den skønne æblemost 🍏🍏kan købes det smager forrygende – af masser af sol og sundhed – bla fordi hestene har gået og pustet på dem 🦄 vi har nydt træernes rejse fra blomst til de flotte æbler som er blevet plukket af friske uge teenagere og koldpresset lige her i Danmark 🇩🇰

Men du kan også købe det her linaart.dk/koebkunstenher/ og få sendt din bestilling hvis du ikke kan komme til bronzestøbningen🤩👍

Glæder mig så meget til at se dig og send endelig min invitation videre ❤️ så er jeg dybt taknemmelig, 🇩🇰det er jeg alligevel fordi jeg får lov at leve af og med min kunst – tak til jer som køber min kunst 🙏🏻 TAK💖

Glade tanker fra Lina – spørgsmål så ring endelig 23991899