Champagne d. 17. nov og bronzestøbning 19 nov

///Champagne d. 17. nov og bronzestøbning 19 nov

Champagne d. 17. nov og bronzestøbning 19 nov

 

Hej dig

Så er det tid til bronzestøbning her på Æbleblomst Gård – Kollerød Bygade 36 i Allerød d.19 november fra kl.11 -15.00

Vi åbner atelier døren kl.11 og støbningen er ca en times tid senere 👈 det er VIGTIGT du kommer senest kl.11.30 😃 så kan du også få den gode kop kaffe eller et glas champagne inden det hele starter.

Det er altid så spændende at se det 1200 gr varme bronze flyde ned i formene – det er jo en ur ting ❤️ noget som gjorde at vi tog et stort spring frem i vores måde at leve på.
Der er meget få støberiet tilbage i Danmark og jeg er så taknemmelig over at jeg har muligheden for at huse et af dem – tænk at jeg som kunstner har eget støberi endnu en drøm som er gået i opfyldelse – mange tak 🙏🏻

Du kan opleve atelieret og se kunsten men også se mine inspirations kilder, husk at du må røre ved al kunsten og klappe hestene, gå en tur i plantagen – jeg har også taget den store skulptur på knapt 4 meter hjem som du også kan se denne dag, den er start skuddet på Kunstforeningen Æbleblomst gårds skulptur og sansepark 2017 💗

Jeg holder også åbent d. 17 i samme tidrum – ingen støbning – der må du nøjes med mig, champagne, kunsten, atelier og hestene.

Kom og meld dig ind i foreningen denne dag og vær med til at få foreningen til at gro, og hvis du har lyst til at komme med ideer eller søge fonde eller sponsorer så sig endelig til enten her på mail eller på selve dagen.

Husk at du også kan låne det værk som du forelsker dig i, med hjem i 14 dage før du tar endelig beslutning

Vi glæder os rigtig meget til at se lige præcis dig, dine venner og familie

Glæd mig med at sende invitationen ud i dit netværk og familie – titusinde tak

Kærlig hilsen Støbere og Lina

Se en masse her på www.LinaArt.dk og facebook m.facebook.com/kunsterlinamureljardorf/

Af |2017-11-16T19:33:49+00:0016. november 2017|Kunst events|