Barok hest skulptur

Barok hest skulptur

Hest skulptur i bronze

Jeg har skabt en ny hest 💚 det er en klassisk barok hest med hjerter. En snoning op af det ene ben og med et hjerte på den ene hov, som er det lille frø du har lagt i jorden og som gror op af hesten hov – hesten har jo alle dage stået for bl.a udholdenhed. Jeg glæder mig til at se den som en rigtig bronze skulptur da keg synes jeg har formået at skabe et dejligt udtryk i øjnene. Denne gang er det ud af min fantasi og ikke en bestilling og dermed kommer dette kunst værk til salg når modellen er støbt og færdig patineret. Følg med i processen forventer at den bliver støbt d.30 august hvor jeg har et stort arrangement i atelieret og bronze støberiet hvor du kan se en støbning. Meld dig til nyhedsbrevet 🌸🌸🌸🌸

 

Af | 2017-06-07T22:53:40+00:00 13. august 2015|Bronzeskulpturer af Lina, Kunst Video|