Vi åbner alligevel KunstButikken i morgen, onsdag, og så kører vi derud af til januar, hvor vi så laver om i butikken (åbningstider er onsdag, torsdag og fredag 12.30-17.30) fordi jeg havde sagt ja til at være med i Støt Brysterne, og til mit chok så er det på lørdag 😱 og så måtte jeg lige lave om på planerne – typisk mig, helt umuligt med de der tal, så jeg troede, at det var slut oktober…. Så er det godt, jeg er god til at omstille mig😃🙏🏻😃 og har friske medhjælpere, men anyway så er min kunst og jeg mest med for at støtte op om de kvinder, som skal igennem alverden, når de rammes af sygdommen – så jeg har doneret kunst til arrangementet, som folk kan vinde 😊😊

Det hyggelige er,m at jeg for mange år siden donerede den kære healings skulptur til Pink Cup golfturneringen, og den blev et vandre trofæ – jeg var glad dengang for at gøre en forskel, men hvad jeg ikke havde regnet med 🙃 var, at den til dato har været med til at indspille næsten 40 millioner danske kr. !!!! VILDT og helt forrygende.

Så VI glæder os til at se dig i KunstButikken på Lyngby Torv 5 i morgen og fra på lørdag OGSÅ på Lyngby Hovedgade 15 (efter Irma ned mod den lille rundkørsel) 

men især på lørdag 10-14.00 på Lyngby Torv med Støt Brysterne arrangementet ❤😍❤️ Jeg er i begge butikker lidt on and off, og så på Torvet 🌺 

Glæder mig meget til at se lige præcis dig, og endnu en gang må jeg sige så mange mange tak !!! 🌷 for den fantastiske udstilling i Brøndsalen !! se lige på foto, hvor mange der er tilmeldt konkurrencen – WHAUUU – 

Titusinde tak til jer, fordi I er jo med til, at jeg får lov til at udleve min drøm men også give masser af forløsning i jeres hjerter og sjæl via min kunst 😇💓😇

Mange tak og på glædeligt gensyn, og selvfølgelig giver vi gratis lækker kaffe i KunstButikken på Torvet. 

Smil fra Lina, og fotoet med de fine blade på bronze jordkloderne er i butikken på Torvet 🌿🌿🌿