Vil du opleve 1200 gr varm bronze flyde ned i formene – 19. august

Hej dig

Varm velkommen 
Til selve støbningen skal du være her senest kl. 11.30 da alle gerne skal være med og bronzen lader sig ikke vente på sig, når den er klar.

Atelieret, kunsten, Æbleblomst gård og plantagen har åbent fra kl. 11.00 til 16-17 tiden ta picnic kurven, jeres venner og familie under armen eller blot kom alene – som sagt før så er intet underligt her hos mig, du kan købe et stykke chokolade kage  men jeg gir som vanligt kaffen☕☕

Dette arrangement er jo en del af Allerød på x og tværs så her er mit program :
Lørdag 18. aug. fra kl.12 til ca. 16-17 tiden Kunst og Heste –Champagne sabling
søndag 19. aug. kl.11 til ca 16-17 tiden bronzestøbning. 
Fredag 25. aug. kl.12 til ca. kl. 16-17 Kunst og heste
Lørdag 26. aug. fra kl.12 til ca. kl. 16-17 Kunst og heste –Champagne sabling

19 aug bliver næst sidste gang i år med publikum på – sidste gang i år er 18. Nov!
Normalt støber vi gennemsnitlig en gang eller to om måneden, men altså kun max 5 gange om året med publikum på  så se om det kan lykkes dig at komme denne skønne søndag på Æbleblomst gård Kollerød Bygade 36 i Allerød (husk at parkere tæt på hinanden)

Ja – vi er jo alle blevet grillet af denne sommer, min lille sø er helt tom for vand, og græsset er helt udtørret og vilde dyr tørster – men hestene er blevet slanke – hvilket jo er ganske godt, men skræmmende hvad der sker jeg vidste det ville gå sådan allerede for 25 år siden begyndte jeg at “ævle” om at vi skulle stoppe op for der er jo en begrænsning for hvad vi tillade os at byde Moder Jord og hendes dyrerige og skove – så lad os hver især tænke over hvad vores forbrug er og hvilke dage der kan være kødfri❤

Besøg også min kunst på Lyngby torv 5 i Lyngbyons-tors-fredag 13-17.30 og lørdag 11-14.00 her tager Sanne og Joan imod dig også her får du kaffe ☕☕

Min hyggelige Gokki høne døde desværre – hun blev over 7 år ret godt gået af en høne og hun døde i mine arme jeg begravede hende samme sted som min farmands gravsten, min Mors og mine gamle hundes urner er men hun gik ikke til spilde for dagen efter var hun blevet gravet op af ræven, den blev nok lidt skuffet for hun var meget tynd så der har ikke været så meget at knufle i. Billed skønne Arancha og mine andre heste, de 2 tossede hunde og nu 2 dværghøne damer og den hvide gokki har det fint og trives

Jeg glæder mig meget til at se lige præcis dig en eller flere af dagene 

sæt et STORT x for min næste spændende kunst udstilling i København d.7 til 14 okt. det er samtidig med i Kulturnatten i Kbh.

Husk at sende invitationen videre 

OBSjeg vil være yderst taknemmelig hvis du vil opfordre dit netværk til at melde sig til mine invitationer her 
linaart.dk/tilmelding-bronzestoebning-vind-kunst-fernisering/

Kærlig hilsen støberne og Lina 
Æbleblomst gård 
Kollerød bygade 36
3450 Allerød 
Tlf 23991899

Se Kronprinsesse Mary og min kunst